Impreuna dam sens vietii !
   
       
       
   
Image Map
   
       

Formare profesionala

Incepand cu anul 2008 Fundatia „Alaturi de Voi” Romania a infiintat un nou serviciu pentru beneficiari, si anume furnizarea de cursuri de formare profesionala. Dezvoltarea unui astfel de serviciu a fost necesara deoarece, ajunsi la varsta integrarii pe piata muncii, multi dintre beneficiarii ADV nu aveau pregatire in nici un domeniu iar acest lucru facea ca accesul lor pe piata muncii sa se realizeze cu dificultate.

 

Fundatia „Alaturi de Voi” Romania desfasoara cursuri de formare in domeniile: legatorie manuala, arhivare, confectii, IT, pictura, arta mestesugareasca si lumanari decorative.

 

Pentru ocupatiile legator manual in poligrafie si ateliere speciale, confectioner – asamblor articole din textile si operator introducere, validare si prelucrare date se acorda certificate recunoscute ANC, Fundatia „Alaturi de Voi” Romania fiind autorizata de Autoritatea Nationala pentru Calificari, pentru a desfasura programe de calificare pentru aceste ocupatii.

 

Cursurile de formare profesionala sunt gratuite si se adreseaza tinerilor cu dizabilitati, tinerilor seropozitivi HIV, tinerilor care parasesc sistemul de protectie a copilului precum si tinerilor care apartin altor grupuri vulnerabile.

 

Certificari
Proiecte
ProIncluziune
ProIncluziune
Site-uri ADV Romania
copyright © Fundatia "Alaturi de Voi" Romania | 2002 - 2017
Recomandari Unitate Protejata