Impreuna dam sens vietii !
   
       
       
   
Image Map
   
       

Servicii de formare

Scoala de Vara ADV 2015

Fundatia „Alaturi de Voi” Romania a organizat in perioada 23-26 iunie 2015, in Moeciu de Sus, Scoala de Vara „Be smart! Be safe!”. 

 

Astfel, 20 de adolescenti, cu varste cuprinse intre 14 si 18 ani, din judetele Iasi si Constanta, intr-o atmosfera de vacanta, au aprofundat informatii din domeniul sanatatii si au fost sprijiniti in formarea abilitatilor de viata, invatati ce inseamna  adoptarea de decizii responsabile si documentate in ceea ce priveste comportamentele sanatoase 

 

Cursurile scolii de vara au abordat aspecte din domeniul sanatatii reproducerii - anatomia si fiziologia aparatelor reproducatoare, contraceptie, ITS, HIV/SIDA, sarcina.

 

Participantii la scoala de vara au invatat si cum sa discute cu prietenii si colegii de aceasi varsta, astfel incat sa le transmita informatiile primite si sa ii  determine sa adopte comportamente responsabile. 

 

Scoala de Vara este un brand ADV Romania, si an de an isi propune sa valorifice in mod util, educational, timpul adolescentilor. 

 

Activitatea s-a derulat in cadrul modelului „Oportunitati pentru adolescenti” implementat de Fundatia “Alaturi de Voi” Romania, in parteneriat cu Inspectoratul Scolar Judetean Iasi, Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Iasi si Directia de Asistenta Comunitara Iasi, cu sprijinul tehnic si financiar al Reprezentantei UNICEF in Romania.

Certificari
Proiecte
ProIncluziune
ProIncluziune
Site-uri ADV Romania
copyright © Fundatia "Alaturi de Voi" Romania | 2002 - 2017
Recomandari Unitate Protejata