Impreuna dam sens vietii !
   
       
       
   
Image Map
   
       

Servicii de formare

Scoala de vara ADV 2008

  Campanie pentru viata!

Si in acest an, Fundatia „Alaturi de Voi” Romania a deschis portile pentru cea de a 7-a editie a Scolii de Vara, care a avut loc in perioada 23 – 25 iunie 2008 la Frasin, jud. Suceava.

 

Evenimentul s-a derulat in cadrul proiectului „Clubul Tinerilor” implementat in parteneriat cu DGASPC, Iasi cu finantarea Fondului Global de Combatere a HIV/SIDA, TBC si Malarie prin Fundatia Romanian Angel Appeal.

 
Obiectivele cursurilor Scolii de Vara au fost:
  • Dezvoltarea abilitatilor de peer educators (educatori intre egali) in randul tinerilor infectati HIV/SIDA si a celor sanatosi;
  • Cresterea capacitatii tinerilor infectati HIV/SIDA si a celor sanatosi in derularea activitatilor de informare, educare, comunicare si schimbare a comportamentelor pentru a preveni discriminarea celor care traiesc cu HIV/SIDA si transmiterea acestui virus;
  • Prevenirea infectiilor cu transmitere sexuala in randul tinerilor si adoptarea unui comportament sexual sanatos.
   

 Grupul tinta a fost reprezentat de un numar de 30 tineri infectati HIV/bolnavi SIDA si tineri sanatosi din judetele Iasi, Constanta si Mures, cu varste cuprinse intre 18 – 26 ani, care se vor implica activ in programe de prevenire a infectiilor cu transmitere sexuala, inclusiv HIV/SIDA, precum si in prevenirea discriminarii persoanelor care traiesc cu aceasta infectie.

 

Evenimentul a fost structurat pe doua module, unul avand ca tema educatia intre egali si implicarea eficienta a tinerilor in cadrul campaniilor de IEC si BCC, iar celalat modul a vizat rolul si implicarea tinerilor in prevenirea riscurilor asociate infectiilor cu transmitere sexuala. Si anul acesta, la Scoala de Vara a participat in calitate de formator d-na Lindi Endicott din SUA, expert si consultant international pe HIV/SIDA.

 
Multumim
Kinderhilfe Rumänien e.V. c/o McKinsey & Company, Germania si
 
 
Certificari
Proiecte
ProIncluziune
ProIncluziune
Site-uri ADV Romania
copyright © Fundatia "Alaturi de Voi" Romania | 2002 - 2017
Recomandari Unitate Protejata