Impreuna dam sens vietii !
   
       
       
   
Image Map
   
       

Servicii de formare

Scoala de Vara ADV 2012

In perioada 20-24  iunie 2012, la Vatra Dornei a  avut loc cursul „Initiere in antreprenoriat social” organizat de Fundatia “Alaturi de Voi” Romania, in cadrul Scolii de Vara. Acest brand al organizatiei – Scoala de Vara ADV Romania a propus ca de fiecare data in ultimii zece ani un pachet de formare adresat tinerilor carora dorim sa le incurajaram spiritului antreprenorial, creativitatea.

„Pentru acest curs s-au primit 101 aplicatii, iar in urma procesului de evaluare realizat de un juriu avizat, au fost selectate 80, care au trimis aplicatiile cele mai intersante. Acesti tineri au varste cuprinse intre 18 – 24 ani, sunt elevi in scoli si licee din judetele Iasi, Constanta si Mures si provin din grupuri dezavantajate social (mediul rural, centre de plasament, persoane cu dizabilitati), si consideram ca astfel le oferim o sansa in plus de a se pregati pentru viata profesionala” – a declarat dna Angela Achitei, presedinte executiv ADV Romania.

Cursul „Initiere in antreprenoriat social” a fost sustinut de Lindi Endicott, consultant international programe, Horia Gumeni – expert „Comunicare pentru antreprenori: dezvoltarea abilitatilor individuale" si de formatori din partea Fundatiei “Alaturi de Voi” Romania, cu o vasta experienta in domeniul economiei sociale. Temele abordate in cadrul cursului s-au constituit intr-un pachet complet de formare initiala in antreprenoriat.

Costurile pentru serviciile de cazare, masa si transport au fost suportate de organizatori.  La final, cursantii au primit un certificat de participare emis de Fundatia “Alaturi de Voi” Romania si  pentru marirea sanselor de a initia afaceri, participantii vor avea posibilitatea de a beneficia de 40 de ore de consultanta atat in vederea dezvoltarii unei afaceri, cat si pentru accesarea fondurilor nerambursabile.

Activitatea face parte din cadrul proiectului „Alianta pentru dezvoltarea economiei sociale” derulat de Fundatia „Alaturi de Voi” Romania in parteneriat cu Directia Generala Protectia Persoanelor cu Handicap - MMSF, Fundatia Motivation Romania, DGASPC Iasi si Cooperativa Sociala ”Il Poliedro” Italia si co-finantat din Fondul Social European prin POSDRU 2007-2013, axa prioritara 6 ”Promovarea incluziunii sociale”.

Certificari
Proiecte
ProIncluziune
ProIncluziune
Site-uri ADV Romania
copyright © Fundatia "Alaturi de Voi" Romania | 2002 - 2017
Recomandari Unitate Protejata