Impreuna dam sens vietii !
   
       
       
   
Image Map
   
       

Servicii de formare

Scoala de Vara ADV 2013

In perioada 2-13 septembrie 2013 a avut loc a XI-a editie a Scolii de Vara ADV Romania, realizata in acest an pe durata a doua saptamani, la Iasi, si a fost un program gratuit de educatie si divertisment pentru liceeni.


Cei 24 de tineri au participat  la un program inedit de dezvoltare a  abilitatilor personale, menit sa consolideze cunostinte in domenii esentiale pentru viitor – comunicare, asistenta sociala, antreprenoriat.


10 dintre participantii la scoala de vara au fost inclusi in primul internship ADV Romania pentru liceeni romani si au fost pregatiti pentru a deveni formatorii tinerilor de varsta lor.


„De altfel, in premiera, aceasta editie a Scolii de Vara ADV Romania a fost realizata pe doua paliere, unul destinat formarii tinerilor care nu au inca experienta participarii in diverse proiecte, a implicarii in activitati publice si un altul, destinat formarii si practicii, pentru tineri care deja si-au exersat unele calitati in cadrul actiunilor publice si au o suma de cunostinte care le-au permis sa fie eligibili pentru programul de internship.


Am gandit astfel programul Scolii de Vara ADV Romania deoarece am observat o segmentare a tinerilor cu potential – unii foarte, foarte implicati in activitati variate, si altii mai pasivi, care manifesta dorinta de implicare, dar nu au avut inca oportunitatea de a se manifesta. Am oferit tuturor formarea absolut necesara pentru viata si evenimentul a fost considerat de participanti un succes”- a declarat Angela Achitei, presedinte ADV Romania.


Editia din 2013 a Scolii de Vara ADV Romania  s-a realizat cu finantarea Programului de cooperare elvetiano-roman - contributia elvetiana pentru Uniunea Europeana extinsa, si co-finantata din veniturile obtinute din activitatea economica a unitatii protejate autorizate Util Deco a fundatiei, sumele fiind reinvestite astfel in proiecte sociale.


Scoala de Vara ADV Romania este un brand ADV prin care organizatia a oferit posibilitatea cultivarii abilitatilor tinerilor in domenii diverse- de la cel al relationarii si acceptarii diversitatii indivizilor, pana la cel al antreprenoriatului sau dezvoltarii profesionale si s-a finalizat cu evaluarea tinerilor de la programul de internship in postura de traineri in domeniul drepturilor omului.
Imagini isi informatii de la Scoala de vara ADV Romania si internship sunt postate AICI si  AICI.

 

 

 

 

Certificari
Proiecte
ProIncluziune
ProIncluziune
Site-uri ADV Romania
copyright © Fundatia "Alaturi de Voi" Romania | 2002 - 2017
Recomandari Unitate Protejata