DIANA CLIM

COORDONATOR UNITATE PROTEJATĂ

diana-clim_dsc_2528Diana Clim s-a alăturat echipei Fundatiei Alaturi de Voi România în anul 2010, asigurând activitatea administrativă și de secretariat, oferind suport prin traducerea în și din limba engleză a materialelor organizației și participând la implementarea proiectelor finanțate din fonduri europene.

Din anul 2016, asigură interimatul în coordonarea întreprinderii sociale de inserție UtilDeco, autorizată ca unitate protejată, acceptând provocarea de a pune în practică cunoștințele deținute în domeniul economic. Coordonează direct activitatea din atelierele de croitorie, legătorie manuală, tipografie și decorațiuni interioare, vânzări și suport, una din componentele cele mai mari ale întreprinderii sociale.

Pe lângă studiile de bază: – de profesie economist, cu studii postuniversitare în management și marketing, deține formări suplimentare, absolvind cursuri de management de proiect și de formator.

„Pentru mine, ADV Romania reprezintă o echipă de oameni valoroși, care își unesc eforturile pentru a permite integrarea socială și profesională a unor persoane la fel de valoroase, însă de cele mai multe ori uitate de către societate. O echipă puternică, cu poftă de viață și visuri mărețe din care mă bucur foarte mult că fac parte!”

Motto-ul preferat - “Un şir neîntrerupt de mici acte de voinţă dau un rezultat foarte mare”, C. Baudelaire.

SUS