Adelina Cretu – Manager Turism

Turismul este domeniul prin care respir şi ramura economiei pe care am aprofundat-o, nu doar prin studii de licenţă, masterat, cursuri de ghid acreditat la nivel naţional, ci şi lucrând în industria hotelieră sau ca voluntar în cadrul mai multor agenţii.

Cariera mea a început în urmă cu 9 ani, iar fiecare an în plus în cadrul agențiilor touroperatoare sau detailiste, a contribuit la o dezvoltare semnificativă. ADV este cea mai importantă călătorie din viaţa mea, începută în urmă cu un an. Am privit cu ochi mari, entuziasm şi încredere deplină proiectul UtilDeco Travel, căruia i-am dat contur, dezvoltându-l frumos şi palpabil. Puzzle-ul a devenit complet odată cu lansarea proiectului WISE (Work Integration Social Enterprise) – cel mai nou şi îndrăzneţ proiect de turism, dezvoltat de ADV România – platformă de rezervări vacanţe la tarife mult mai accesibile în comparaţie cu alte sisteme on-line, care are la bază un concept de microfinanţare inspirat de Muhammad Yunus, laureat al premiului Nobel şi o echipă pricepută, originală, care instigă la călătorii.

Ne–am desprins cu succes de varianta clasică a unei agenţii de turism, mutând toată activitatea în mediul online, astfel răspunzând cererii actuale, dar mai ales – viitoare. Coordonez departamentul de turism în cadrul WISE, în care echipa mea aplică pasiunea, cunoştinţele şi principiile învățate, îmbinând perfect tot ceea ce ne defineşte.