fbpx

ANA DRELEA

MEMBRU – REPREZENTANT AL ANGAJAȚILOR

ana_drelea_dsc_2509

Ana Drelea și-a început activitatea la Fundația ”Alături de Voi” România în 2004 în calitate de voluntar. S-a atașat foarte mult de valorile fundației și în 2006 a aplicat pentru poziția de asistent financiar, fiind astfel angajată în cadrul organizației. A absolvit facultatea de Electrotehnică la Universitatea Tehnică Gheorghe Asachi din Iași, secția Inginerie Economică, iar ulterior a urmat un master în domeniul ”Marketing și Management, Comunicare și Negociere” la aceeași universitate și un master în domeniul ”Ștințe Economice și Administrarea Afacerii” la Universitatea Tehnică a Moldovei din Chișinau. În prezent, este doctorand, având ca temă de studiu ”managementul financiar al afacerilor de economie socială” în cadrul Universității Tehnice a Moldovei.

Din iulie 2010 și până în momentul de față, Ana Drelea ocupă funcția de Director Economic, iar din 2016, a devenit membru în Consiliul Director al Fundației ADV România. De asemenea, a ocupat poziția de cenzor la Federația Organizațiilor Neguvernamentale pentru Servicii Sociale –FONSS, unde ADV România este unul din membrii fondatori.

Pe parcursul a 11 ani de activitate a asigurat managementul financiar a peste 60 de proiecte europene derulate de către fundație; din 2008, când a luat naștere Întreprinderea Socială UtilDeco, a dezvoltat partea economică a fundației. Ana Drelea asigură un management financiar complex, compus din activitate non-profit și activitate economică.

Motto-ul care o reprezintă cel mai bine este:

“Imposibilul poate fi împărțit oricând în posibilități!”

SUS