fbpx

ANCA PRISACARU

COORDONATOR CLUBUL TINERILOR

anca_prisecaruAnca a absolvit Facultatea de Filosofie, specializarea Asistență Socială din Iași în anul 2005. Ea s-a alăturat echipei Fundației “Alături de Voi” România încă de la înființarea acesteia, în anul 2002, pentru început ca voluntar iar apoi ca asistent social, oferind consiliere și sprijin persoanelor infectate și afectate HIV/SIDA. În anul 2004 a dezvoltat și coordonat programul Clubul Tinerilor, program ce a adus laolaltă copii și tineri din toate mediile sociale, cu sau fără probleme, și care i-a oferit multiple satisfacții.

Timp de 15 ani, a coordonat proiecte, precum: “Informare, consultanță și asistență juridică pentru persoanele infectate cu HIV” (proiect ce a vizat sprijinirea persoanelor infectate și afectate HIV/SIDA pentru obținerea și respectarea drepturilor), “E timpul pentru o schimbare” (proiect ce a vizat integrarea în muncă a persoanelor cu dizabilități și schimbarea atitudinii angajatorilor vis-a-vis de această categorie de persoane), „Alianţa pentru dezvoltarea economiei sociale” (proiect ce a avut ca scop formarea și integrarea profesională a persoanelor cu dizabilități).

Anca își ghidează activitatea după motto-ul scriitorului american Langston Hughes:

Nu lăsa visele să piară, pentru că dacă visele mor, viața nu este decât o pasăre cu aripi rupte care nu mai poate să zboare”.

Pentru Anca, ADV nu este doar un loc de muncă ci un loc unde a avut posibilitatea să crească și să se dezvolte profesional, un loc unde vine cu plăcere în fiecare zi și o echipă de profesioniști din care este mândră că face parte!

TOP