Anunt achiziţii Build Solid Ground

Fundatia „Alaturi de Voi” Romania anunta lansarea procedurii de achizitie de tip negociere competitiva, numar de referinta ADV 1094/01.08.2019, in scopul atribuirii contractului de servicii de publicitate pentru derularea campaniei de informare publica din cadrul proiectului Build Solid Ground „Building Critical Understanding and Active engagement for Sustenainble Development Goal SDG 11 and The New Urban Agenda (Habitat III), promoting global housing, land rights and sustenaible cities. Proiectul este derulat de un consortiu de 14 parteneri din 7 tari europene, sub coordonarea Organizatiei Habitat for Humanity International din Slovacia si finantat de Comisia Europeana in cadrul Programului DEAR (Development Education and Awareness Raising).

Obiectul contractului il reprezinta achizitia serviciilor de publicitate pentru derularea unei campanii de informare publică la nivel national in vederea informarii si constientizarii publicului larg cu privire la obiectivele de dezvoltare globala, cu accent pe promovarea accesului la locuinte decente.

Pentru detalii cu privire la procedura de achizitie si depunerea de oferte, va invitam sa consultati dosarul achizitiei care contine instructiunile pentru ofertanti, termenii de referinta si formularele de inaintare a ofertei.

Ofertele vor fi transmise prin posta sau se vor depune personal la sediul Beneficiarului – Fundatia ”Alaturi de Voi” Romania – Secretariat, din str. Bazinelor, nr. 5, sat Uricani, comuna Miroslava, judetul Iasi, cod postal 707316, jud. Iasi (vis-a-vis de Fabrica Antibiotice Iasi).

 

Termenul limita de depunere a ofertelor este data de 12 septembrie 2019, ora 16:00.

Pentru intrebari, va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail:

office@alaturidevoi.ro

manuela.iftimoaei@alaturidevoi.ro

Persoana de contact: Manuela Iftimoaei, manager proiect.

SUS