fbpx

Diana Vasiliu

Coordonator proiect

Povestea mea ADV începe în 2012, anul în care m-am alăturat ”integral” echipei ”Alături de Voi” România, deși, cu sufletul am participat chiar la ”primii pași” ai acestui ONG în anul 2002, atunci când a fost înființat, eu fiind angajată a Fundației Holt International Children`s Services USA.

Am absolvit Facultatea de Filosofie, secția Asistență Socială, din cadrul Universității ”Al.I.Cuza” din Iași, și Masterul ”Intervenție psihosocială și psihoterapie” din cadrul Facultății de Psihologie a aceleiași universități. Imediat după absolvirea facultății am avut șansa să lucrez în domeniul asistenței sociale, domeniul în care m-am specializat și mai mult decât atât, în mediul ONG. Pe parcursul întregii mele activități profesionale am avut ocazia să îmi valorific atuurile profesionale și personale, atât în lucrul direct cu beneficiarii serviciilor sociale, cât și ca supervizor/coordonator/manager al echipei de implementare a diferitelor proiecte. M-am implicat și mă implic cu drag în scrierea de proiecte cu diferite surse de finanțare.

Am organizat și susținut conferințe, evenimente, cursuri de formare/perfecționare profesională, cursuri pentru părinți. De asemenea, am conceput şi elaborat materiale de specialitate în domeniul asistenţei și protecţiei sociale a familiei şi copilului (articole publicate în reviste, ghiduri şi cărţi de specialitate).

Sunt acreditată ca formator, manager proiect și evaluator programe de formare. Dețin, de asemenea, atestatul de Inspector Resurse Umane.În cadrul echipei ADV, am ocupat în timp diferite posturi: șef serviciu arhivare–echipe mobile, expert coordonare tehnică parteneriat proiect, formator, iar din 2017 am preluat atribuțiile specifice funcției de manager resurse umane. Acord importanță deosebită calității muncii mele, pentru că îmi plac lucrurile bine făcute.

Am credința că oamenii sunt minunați și că în fiecare om putem descoperi frumusețe și valoare. Oamenii sunt resursa cea mai importantă a unei organizații, întregul potențial fizic și mental de care dispune organizația pentru atingerea obiectivelor sale, motiv pentru care, resursa umană este important să fie înțeleasă și motivată.

Motto: ”Toți oamenii își pot depăși condiția și pot dobândi succesul, dacă sunt pasionați și dedicați cauzei lor”. (Nelson Mandela)

TOP