ANDREI ROTARU

MANAGER MARKETING & DEZVOLTARE

andrei_rotaru_dsc_2731Ultimii 8 ani i-am petrecut în dezvoltarea proiectelor online. După o experiență inclusiv ca Senior CA – Direct Imports la Amazon Dev. Center, mi-am dat seama că tot ce am învățat poate fi aplicat cel mai bine la UtilDeco, fiind km 0 pentru economie socială. Aici ai ocazia sa imbini retail-ul macro și implicit, multiple concepte de business la standard ridicat, cu componentă socială.., un hibrid extraordinar.

Fundatia ADV angajează #tehnocrați, iar pe holurile noastre întâlnești oameni care pot fi puncte cheie în corporații tocmai pentru că aici credem în inovație, transparență și rezultate concrete pentru cei din comunitate.

Iata ca munca ta schimbă – în mod direct – viața celor din jurul tău și că există locuri, și oameni, pentru care să te trezești în fiecare dimineață cu entuziasm. Iata că putem dezvolta proiecte unice in Romania doar pentru că am ales sa fim diferiți și să credem în șansele noastre de reusită.

Cum altfel să rezumi un gând și o trăire fără ajutorul lui Steve Jobs? ”Timpul vostru este limitat, așa ca nu-l irosiți trăind în locul altcuiva! Nu vă lasați prinși în dogme, care înseamnă să trăiți cu rezultatele gândirii altor oameni. Nu lăsați zgomotul creat de opiniile altora, să vă distragă de la vocea voastra interioară! Și, cel mai important, aveți curajul să vă urmați inima și intuiția. Ele stiu cumva, ceea ce vreți să deveniți cu adevărat. Restul este secundar”.

Andrei Rotaru este licențiat al Facultății de Informatică și deține un Master în Marketing si Comunicare în Afaceri.

TOP