fbpx

În noiembrie 2016, FPDL - Fundația Parteneri pentru Dezvoltare Locală, a fuzionat prin absorbție cu Fundația Alături de Voi România. Prin unirea forțelor, experienței și resurselor, cele două organizații își vor atinge cu mai mult succes scopurile: realizarea incluziunii economice și sociale a persoanelor apartinând grupurilor vulnerabile, îmbunătățirea proceselor democratice de guvernare și consolidarea societății civile.

Timp de 22 de ani, FPDL a jucat un rol important în promovarea guvernării democratice, în Romania și în peste 50 de țări din Europa centrală și de est, Africa și Asia. În această perioada, FPDL a dezvoltat activități și produse inovatoare, cu profesionalism și integritate, în domeniul democratizării și eficientizării administrației publice locale, a dezvoltării comunitare și organizaționale. Însăși ideea fuzionării, ca soluție pentru asigurarea sustenabilității unei organizații, este o idee inovatoare în lumea ONGurilor.

”Abordarea ADV, antreprenorială și dinamică, va asigura continuitatea și valorificarea produselor și activităților FPDL, prin integrarea lor în cele ale ADV România. Prin transferul bunurilor sale imobiliare către ADV, FPDL a oferit un sprijin important activităților ADV, pe care le respectă și admiră pentru impactul lor social semnificativ”, a declarat Ana Vasilache, președinte FPDL.

”Această fuziune reprezintă un vot de încredere acordat profesionalismului și dedicării cu care ADV România își asumă misiunea socială. Produsele inovatoare dezvoltate de FPDL și preluate de către noi, aduc plus valoare expertizei și experienței deținute de către fundație”, a declarat Angela Achiței, președinte ADV România.

Ana Vasilache, președinteFPDL
Abordarea ADV, antreprenorială și dinamică, va asigura continuitatea și valorificarea produselor și activităților FPDL, prin integrarea lor în cele ale ADV România. Prin transferul bunurilor sale imobiliare către ADV, FPDL a oferit un sprijin important activităților ADV, pe care le respectă și admiră pentru impactul lor social semnificativ
Angela Achiței, președinteADV România
Această fuziune reprezintă un vot de încredere acordat profesionalismului și dedicării cu care ADV România își asumă misiunea socială. Produsele inovatoare dezvoltate de FPDL și preluate de către noi, aduc plus valoare expertizei și experienței deținute de către fundație
TOP